Doula-opleiding In Bloei

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
€1936

Wil jij tot steun zijn in een levensveranderende gebeurtenis? Voel jij passie om aanstaande ouders bij te staan bij de geboorte? Wil je hen helpen om hun angsten te overwinnen en vol zelfvertrouwen de bevalling tegemoet te gaan? Dan wil je doula worden! Lees hier wat de erkende Doula-opleiding In Bloei je biedt!

Week voor week-programma

Deze opleiding biedt je een week voor week lesprogramma, met ruim twintig hoofdstukken die meerdere lessen bevatten. Over een periode van zes maanden krijg je elke week toegang tot een nieuw deel van de online opleiding. Het programma besteed ook veel aandacht aan je persoonlijke groei en ontwikkeling; al onze studenten ontvangen persoonlijke begeleiding van een mentor. Ook is er veel aandacht voor ‘van en met elkaar leren’ in online intervisiegroepen en een maandelijkse coach call voor al je vragen. De inhoudelijke kwaliteit en studievereisten van de online opleiding zijn op hetzelfde niveau als van de klassikale variant van de In Bloei Doula-opleiding.

Het opleidingsprogramma bevat geschreven lessen, video’s, audio’s, webinars en facebook-live Q&A sessies (coach-calls). Omdat niet alle onderdelen van de doula-opleiding om te zetten zijn in een online vorm, zijn er bovendien drie praktijkdagen.

Opleiding Inhoud

Uitklappen
1 of 2