Opleidingsaanbod

€1,800

Rouw-en-verliesdoula

Wil jij tot steun zijn voor, tijdens en na een verliesgeboorte? Dan wil je rouw-en-verliesdoula worden. Lees hier wat de erkende Doula-opleiding In Bloei je biedt.

€2,300

Doula-opleiding In Bloei

Wil jij ook doula worden? Voel je ook passie om aanstaande ouders bij te staan bij de geboorte? Kies dan voor onze erkende beroepsopleiding tot allround geboortedoula en start in augustus met het online programma.

€1,900

Postpartum-doula en Babyverzorgingsspecialist

Wil jij tot steun zijn in de vorming van een nieuw gezin? Voel jij passie om aanstaande ouders bij te staan in het roerige eerste jaar na de geboorte? Dan wil je Postpartum-doula worden. Lees hier wat de erkende Doula-opleiding In Bloei je biedt!

€75

Geboortecursus schrijven

Wil je een inhoudelijk goede cursus opzetten om zwangeren of koppels te ondersteunen in hun voorbereiding op de geboorte? Hier krijg je alle handvatten hoe je dit zelf aan kan pakken en op kan zetten.

€2,100

Doula-opleiding In Bloei ’21-’22

Wil jij ook doula worden? Voel je ook passie om aanstaande ouders bij te staan bij de geboorte? Kies dan voor onze erkende beroepsopleiding tot allround geboortedoula en start in februari met het online programma.

€2,750

Doula opleiding In Bloei Klassikaal

Geboortecoach of doula. Heb je gelezen dat er een beroep bestaat waarbij je vrouwen bij kan staan bij de geboorte? Wil je aanstaande ouders ondersteunen om met jou aan hun zijde vol zelfvertrouwen de bevalling in te gaan? Dan is doula opleiding In Bloei zeker de juiste opleiding voor je!