Praktijk vragen

Dit toetsonderdeel van de eindtoets bevat de vragen uit praktijksituaties, zoals ook aan bod zijn gekomen in de lessen. Omdat je een groot deel van de praktijk nog gaat leren nà diplomeren en door het opdoen van steeds meer praktijkervaring, heb je dit onderdeel behaald als je 60% of hoger scoort.

We weten en waarderen dat er meerdere soorten doula’s zijn en dat cliënten en hun behoeftes uniek zijn. Het afstemmen op elke individuele cliënt is altijd het meest belangrijk en zal in de praktijk gemakkelijker zijn door de band die je opbouwt. We vinden het echter toch belangrijk te toetsen welke praktijkinformatie is blijven hangen en of je met de diverse scenario’s die je tegen kan komen uit de voeten kunt.

Soorten vragen:

Er zijn vragen waarbij er alleen een enkele keuzemogelijkheid is (te herkennen aan de ronde bolletjes die ingevuld worden) en meerkeuzevragen (te herkennen aan de vierkante vakjes).

Let op!! Bij meerkeuzevragen kan je al verder naar de volgende vraag als je maar één vakje aanvinkt of als je er drie aanvinkt, maar er zijn altijd maar twee goede antwoorden! Als je ze niet allebei goed hebt, wordt de hele vraag fout gerekend. Er zijn geen halve punten mogelijk.

Praktijk vragen

Dit is een verplicht veld.
Plaats een reactie

Laat een reactie achter