Voortgang studenten

Op deze pagina zie je een overzicht van al jou studenten en kun je hun voortgang bekijken.

Onder Totaaloverzicht, zie je de opleidingen waar jou studenten zich in bevinden en het aantal studenten die in jou groep zitten, let op! De groepen zijn verdeeld in leergangen (bijv. februari 2021), er staan dus waarschijnlijk meer studenten dan waar jij werkelijk mentor van bent. Ga zorgvuldig met gegevens van studenten om en bekijk alleen de studenten waar jij mentor van bent.

Door op de knoppen te klikken ga je naar het dashboard, daar kun je bijvoorbeeld onder ‘group administration’ een e-mail aan de hele groep sturen via ‘laat gebruikers zien’. Je kunt ook gebruik maken van de filters om een aantal studenten te e-mailen (zie uitleg hier onder).

Onder Filteren en e-mail verzenden begin met het selecteren van jou groep of opleiding en klik je onderaan op ‘Filter’ om resultaten te zien. Onder ‘per pagina’ kun je instellen hoeveel resultaten je in de lijst wil zien (als je hier bijvoorbeeld 20 kiest, kun je makkelijker een selectie maken om je studenten een e-mail te sturen).

Onder Studenten voortgang en overzicht kun je gebruik maken van de aanvink vakjes om meerdere studenten een e-mail te sturen OF hun voortgang gegevens te downloaden. Let op! Als je schakelt tussen de tab ‘Filters’ en ‘Email’, pakt hij de klik soms niet gelijk, probeer nog eens te klikken of te dubbelklikken. Ook als je weer terug wilt schakelen naar de filters.

Ook kun je filteren op de status van jou studenten, zo zie je gemakkelijk welke studenten nog niet begonnen zijn met hun opleiding.

Onder Activiteit zie je de laatste activiteiten van de studenten.

Totaal overzicht

Filteren en e-mail verzenden

Studenten voortgang en overzicht

Activiteit